The prodigy concert in Ziggo Dome aangekondigd

Geschreven door op 15 juni 2015 om 13:17
The Prodigy - Fotocredits: Marcel Hauri form Berne (Wikimedia CC BY-SA 2.0)

Op woensdag 18 november komt The Prodigy naar Ziggo Dome Amsterdam. De dance-act zal ons dit jaar dus twee keer komen entertainen. Are you ready?

Kaarten voor The Prodigy

Hele volksstammen groeiden op met de explosieve elektronische muziek van The Prodigy. De Engelse band definieerde, dicteerde en domineerde afgelopen kwart eeuw het alternative dance-genre met zijn baanbrekende mix van stijlen. The Prodigy staat garant voor een intense show waarbij de wereldhits Out Of Space, No Good, Firestarter, Omen, Invaders Must Die en natuurlijk Smack My Bitch Up het publiek in extase brengen.

Op woensdag 18 november komen deze helden naar Ziggo Dome Amsterdam. Vanaf donderdag 18 juni om 10.00 uur zal de kaartverkoop van start gaan op de website van Ticketmaster. Wil je zeker zijn van kaarten? Reserveer dan alvast vooruit op de website van Topticketshop.

 

Nieuwe album The Day Is My Enemy

The Prodigy bracht eind maart het zesde studioalbum uit, The Day Is My Enemy. Hieruit ontstonden verschillende hits in Nederland met nummers als Out Of Space, No Good (Start The Dance) en Firestarter. Luister hieronder naar Out Of Space.

YouTube player

 

We Are Electric

Lees ook: We Are Electric pakt het groot aan dit jaar

Het eerste optreden van The Prodigy in Nederland is op het e3-strand in Eersel tijdens We Are Electric. Zij zullen de laatste act zijn op de mainstage van het festival. Van 21.30 uur tot 23.00 uur zullen ze het strand laten schudden. Niemand zal veilig zijn rondom de elektronische geluiden. Bekijk hieronder een eerder optreden.

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· ·