We Are Electric pakt het groot aan dit jaar

Geschreven door op 24 april 2015 om 11:47
We Are Electric - Fotocredits Cabaret Voltaire (Flickr) (CC BY 2.0)

We Are Electric vond alleen The Prodigy niet groot genoeg. Bekijk hier welke grote namen daarom aan de line-up zijn toegevoegd!

We Are Electric is een festival op vrijdag 19 juni en zaterdag 20 juni. Het weekend bestaat uit elektronische dance-acts met een vleugje van allerlei stijlen zoals reggae en drum ’n bass.

WE ARE ELECTRIC WORDT WILD WEEKEND

Dat The Prodigy komt, is al eerder bekend gemaakt. Dat o.a. Paul Kalkbrenner, Chase&Status, Netsky, Pendulum, Modestep en Hudson Mohawke daaraan zijn toegevoegd, is ook al eerder bekend gemaakt. Maar de line-up is wéér aangevuld en zeker niet met de minste artiesten.

Vorig jaar was We Are Electric nog een tikkeltje kleiner. Het werd toen georganiseerd in het Eindhovense Klokgebouw, wat overigens ook een geweldig festijn was! Bekijk hieronder de aftermovie. Voor een èchte sfeerimpressie zul je zelf een kaartje moeten kopen voor het festival.

YouTube player

E3 strand Eersel (NB) als gedroomde locatie

Gemeente Eersel, wandelgemeente van 2014. Een mooiere locatie is bijna niet te vinden. Tussen de boompjes, beestjes en aan het rustgevende water zullen de artiesten hun sets komen draaien. Echter, tijd voor rust is er niet. Want de elektronische dreunen zullen iedereen van de grond afblazen. Even zitten, even liggen of even slapen? Die woorden zullen verbannen worden van het E3 strand. Proberen te slapen mag ’s nachts op de camping. Althans, als het lukt. Op de camping zal namelijk de afterparty plaatsvinden.

Het ideale aan het E3 strand in vergelijking met Het Klokgebouw is dat de zweetdruppels niet tegen het dak aan blijven plakken. We hopen natuurlijk op lekker weer. Als het gewoon droog blijft en het zonnetje misschien een beetje wil meewerken, belooft het een wild weekend te gaan worden. Mocht de regen toch besluiten te komen, dan wordt het alsnog een wild weekend met een lekker verkoeling tijdens het springen. Ben jij er ook bij?

Tickets voor We Are Electric

Er zijn mogelijkheden om de dagen apart, de dagen samen, met camping of zonder camping te bestellen. Op de website van het festival kunnen de kaarten worden gekocht.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Festivals · Nieuws · We Are Electric Nieuws