Kotsen brengt geluk volgens Adele

Geschreven door op 6 september 2011 om 21:30
Adele - Fotocredits: Christopher Macsurak (Wikimedia Commons, CC BY 2.0)

We zijn iets meer te weten gekomen over Adele, ze moet namelijk vaak kotsen voor dat zij het podium betreedt. Erg vind ze dit niet, volgens haar brengt het namelijk geluk.

Adele zegt: ‘Ik kots echt vaak voordat ik het podium op moet. Ach, overgeven zorgt gegarandeerd voor een geweldige show. Soms doe ik haast in mijn broek van de zenuwen, maar hoe meer zenuwen ik heb, hoe meer ik van mijn optreden geniet!’

Hoewel de zangeres nu nog singel is zou ze toch nog vijf kindjes willen hebben: ‘Ik kan beter overweg met jongens, dat is altijd zo geweest. Als ik ooit aan kinderen begin, dan wil ik graag vijf zonen. Jongens houden van hun moeder terwijl meisjes erg gemeen kunnen zijn’.

De vorige relatie was voor Adele een enorme bron van inspiratie gebleken voor veel van haar hits. Voorlopig lijkt ze nog wel even solo te blijven: ‘Een relatie is een enorme stoorzender voor mijn carrière. Wanneer ik een vriend heb, dan raak ik veel te snel afgeleid en dat kan ik me op dit moment niet veroorloven. En daarbij, niemand behandelt mij zo goed als ik mezelf behandel’.

Adele – Rolling In The Deep

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
Adele Nieuws · Artiesten · Nieuws