Tiësto en Efteling presenteren Dance-versie Aqua Nura

Geschreven door op 19 november 2014 om 12:30
DJ Tiesto - FotDJ Tiesto - Fotocredits Patrick Savalle - (Wikimedia Commons)ocredits Patrick Savalle - Wikimedia Commons

De Efteling en dj Tiësto zijn onderling een bijzondere samenwerking aangegaan. Samen hebben zij de watershow Aquanura in een nieuw jasje gegoten. 

Aquanura, de watershow in attractiepark De Efteling in Kaatsheuvel, is de derde grootste fonteinen-show ter wereld. De nieuwe versie van het waterfestijn is een spektakel dat 12 minuten duurt. De show wordt begeleid door een dance-mix van bekende Tiësto- en Efteling-klassiekers. De opening van de feestelijke show vindt plaats op dinsdag 16 december tijdens een besloten evenement.

Tiësto, de wereldberoemde Nederlandse dj en producer, reageerde enthousiast op het zien van de show: “De combinatie van  sprookjesachtige melodieën en mijn ‘vette’ beats maken dit tot een sensationele versie van Aquanura! Ik ben benieuwd hoe alle fans op de geweldige show gaan reageren.”

Tiësto-Aquanura show

Tijs Verwest, zoals de Bredase dj heet als hij géén plaatjes draait, staat al geruime tijd bekend om zijn samenwerkingen buiten de Dance-muziek. Zijn nieuwste samenwerking met attractiepark De Efteling is daar dan ook een uitstekend voorbeeld van.

De nieuwe watershow is inzetbaar voor evenementen, maar zal ook tijdens speciale momenten te zien zijn. Daaronder vallen bijvoorbeeld dagen als Oud & Nieuw,  de voorjaarsvakantie en de negen zaterdagen van het Negen Pleinen Festijn. Laatstgenoemde vindt plaats in de zomerperiode.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Ruben Meijer

Ruben Meijer, Webredacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Nieuws · Tiësto Nieuws
Responsive Menu
Add more content here...