Pete Murray voor concertreeks naar Nederlandse poppodia

Geschreven door op 11 april 2018 om 10:32
Pete Murray. Persbeeld: De Oosterpoort. Credits: De Oosterpoort Groningen. (persmail)

Pete Murray komt naar Nederland! Aankomende winter staat de Australische singer-songwriter op de planken van De Oosterpoort te Groningen en in Paradiso, Amsterdam. 

Update!: Pete Murray komt ook naar TivoliVredenburg in Utrecht! Zojuist werd bekend dat de muzikant op 17 november op de planken van het poppodium staat

Pete Murray in Nederland

Goed nieuws voor de fans van Pete Murray! De Australische muzikant bezoekt aankomende winter Nederland! De Oosterpoort en Paradiso zien een avond vol vrolijke, zomerse ‘feelgood’ muziek tegemoet.

Kaartverkoop

De kaartverkoop voor de evenementen begint aankomende vrijdag 13 april om 10.00. Tickets zijn verkrijgbaar via de website van de Oosterpoort en Paradiso.

Data

De tourdata zijn als volgt:

17 november: TivoliVredenburg, Utrecht
18 november: Paradiso, Amsterdam
19 november: Oosterpoort Groningen

Mogelijk komen er nog meer data bij. Blijf ArtiestenNieuws volgen om op de hoogte te blijven van eventuele toevoegingen.

Pete Murray

Pete Murray is een Australische singer-songwriter die de afgelopen jaren enkele hits fabriceerde. Zo schreef de muzikant hits als ‘Feeler’, ‘Opportunity’ en ‘Connected’. Inmiddels breekt de zanger ook al een aantal jaar in het buitenland door. Zijn meest recente plaat, ‘Camacho’ (2017), is ook door buitenlandse critici positief ontvangen. Dit jaar bracht de zanger het nummer ‘Heartbeats‘ uit.

YouTube player

Bron: Oosterpoort, Paradiso. 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.