Maan en Diggy Dex met Marco Borsato naar De Kuip

Geschreven door op 1 april 2019 om 15:15
Maan Ziggo Dome, Strandfestival ZAND, Maan bij de 100% NL Awards - Fotograaf: Ilse Ouwerkerk (Artiesten Nieuws)

Marco Borsato heeft nieuwe namen bevestigd voor zijn shows in De Kuip te Rotterdam! Onder andere Maan en Diggy Dex komen een gastoptreden geven in het Rotterdamse stadion.

Nieuwe gasten Marco Borsato in De Kuip

Op maandag 1 april 2019 heeft Marco Borsato nieuwe gastoptredens aangekondigd voor zijn concertreeks in mei en juni van dit jaar! De populaire zanger deelde het nieuws in de radioshow van Gerard Ekdom op Radio 10. “Ik ben ontzettend trots om vandaag te kunnen vertellen dat ook Davina Michelle, Maan en Diggy Dex met ons meereizen naar De Kuip”, aldus de artiest.

Ook maakte de entertainer bekend dat Davina Michelle en Maan samen het voorprogramma verzorgen tijdens de shows. Over de rol van Diggy Dex in de show is minder bekend. Wel onthult Borsato dat deze bijzonder zal zijn. “Langzaamaan valt alles op z’n plek, ik kijk er enorm naar uit en beloof dat er nog veel meer moois aankomt, deze reeks wordt een unieke mijlpaal in m’n carrière”, vertelt de zanger.

Borsato in De Kuip

Marco Borsato keert terug naar De Kuip op woensdag 29 mei, donderdag 30 mei, zaterdag 1, zondag 2 en woensdag 5 juni 2019. De bekende Nederlandse artiest treedt voor het eerst in maar liefst vijftien jaar weer op in het Rotterdamse stadion. Hij komt echter niet alleen. Eerder werd bekendgemaakt dat Borsato tijdens de concertreeks wordt vergezeld door niemand minder dan André Hazes, DI-RECT en Lil’ Kleine.

Concertkaarten

Er zijn nog enkele tickets beschikbaar voor de extra middagshow op zondag 2 juni via de website van Borsato en Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk hier.

View this post on Instagram

Zojuist heb ik bekend gemaakt bij Gerard Ekdom’s ochtendshow dat @davinamichelleofficial mij zal gaan vergezellen tijdens de vijf concerten in De Kuip! Davina heeft in een korte tijd heel Nederland omver geblazen met haar talent en verdient een plek op het podium in De Kuip. #MBDK Lieve @maan.de.st heb ik gecoacht bij The Voice en heeft inmiddels haar eigen succesvolle carrière. Ik ben zo trots en blij dat ook zij één van de gastartiesten zal zijn, en op het podium in De Kuip zal staan te schitteren. #MBDK Wat een leuk nieuws! @diggydexofficial is ook één van de nieuwe gastartiesten die ik zojuist bekend gemaakt heb. Deze getalenteerde rapper/zanger zal tijdens de concerten in De Kuip een bijzondere rol krijgen! #MBDK

A post shared by Marco Borsato (@borsato) on

 

Bron: Radio 10, Instagram, borsato.nl

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Pien Jansen, Redacteur bij artiestennieuws.nl. Heeft een voorliefde voor het alternatieve genre en de jaren '80
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.