Amy Winehouse moest betalen voor kusjes

Geschreven door op 6 september 2011 om 21:41
Valerie, Amy Winehouse - Fotocredits: Karen Blue (Flickr - CC BY-SA 2.0)

Na haar dood komt nog een raar nieuwtje over Amy naar buiten. Ze zou haar man Blake Fielder-Civil, vaker 150 pond betaald hebben om een kusje te mogen geven.

Op dit moment zit Fielder-Civil in de gevangenis. De Britse krant ‘The Sun’ heeft toch een quote kunnen krijgen over de drugsverslaafde: ‘Blake pochte er dikwijls mee dat Amy hopeloos verliefd op hem was. Hij vroeg haar regelmatig 150 pond ,170 euro, te betalen om hem te mogen aanraken en kussen.  Het geld dat haar man hiermee verdiende gaf hij direct weer uit aan cocaïne en heroïne. Dan zaten ze samen iets te drinken en wilde Amy wat contact. ‘Give me a kiss, sailor’, zei ze dan. Waarop hij haar uitschold en geld vroeg voor die kus. Ze zuchtte dan even, maar betaalde dan wel. Het was ook altijd Amy die de taxi moest betalen wanneer ze wilde dat Blake naar haar toe kwam. Zo zag hun relatie eruit. Hij vond haar wel leuk, maar hij hield niet van haar.’

Zijn reactie op de dood van Amy was weinig verdrietig. Het enige wat hij wist uit te brengen waren scheldwoorden. Hij zou kwaad zijn dat Winehouse hem nooit is komen opzoeken in de bak en hem zou tijdens de scheiding het huis en de auto van Amy beloofd zijn welke hij nooit begrepen heeft. De twee zijn in 2007 gescheiden.

Amy Winehouse – Rehab

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
Amy Winehouse Nieuws · Artiesten · Nieuws