Eminem brengt langverwacht album ‘Revival’ uit in december

Geschreven door op 29 november 2017 om 12:03
Eminem - Fotocredits: Sebastian Vital - Bron: Flickr - (CC BY 2.0)

Eminem heeft de laatste tijd hard gewerkt aan een gloednieuwe plaat: ‘Revival’. Onlangs heeft Slim Shady ook de releasedatum aangekondigd.  

Eminem – Revival

Op vrijdag 15 december komt het nieuwste studioalbum genaamd ‘Revival’ uit. De afgelopen maanden is er veel gespeculeerd over de nieuwe plaat van Eminem. Met behulp van een video heeft de rapper via Instagram de releasedatum eindelijk bekendgemaakt. ‘Revival’ is de eerste plaat van de 45-jarige artiest sinds ‘The Marshall Mathers LP 2′ uit 2013.

#REVIVAL DEC. 15

Een bericht gedeeld door Marshall Mathers (@eminem) op

Samenwerking met Dr. Dre

Aantal maanden geleden werd bekend dat Dr. Dre en Eminem de studio zijn ingedoken. De twee werkten in het verleden al regelmatig samen. Dr. Dre heeft al eerder verschillende nummers van de rapper geproduceerd. Denk aan hits als ‘My Name is‘ en ‘The Real Slim Shady‘. Verder heeft Em een bijdrage geleverd aan de track ‘I Need A Doctor‘ van Dr. Dre.

YouTube player

Walk on Water

De track ‘Walk On Water’, in samenwerking met Beyoncé, is de eerste single van het nieuwe studioalbum van de rapper. Met deze track opende Eminen de MTV EMA’s van 2017.  Geruchten gaan dat er op het album meer samenwerkingen staan met grote artiesten. Onder andere Adele, Kid Cudi en The Weeknd worden genoemd.

 

Bron: Nu.nl, FunX

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Aankondigingen · Albumreleases · Artiesten · Eminem Nieuws · Nieuws