Flea drukt geruchten over einde Red Hot Chili Peppers de kop in

Geschreven door op 19 juli 2017 om 15:40
Acid For The Children, Red Hot Chili Peppers, Flea (Red Hot Chili Peppers) - Foto: Leon Wilson (Flickr) (CC BY 2.0)

Flea heeft geruchten over een mogelijk einde van de Red Hot Chili Peppers de kop ingedrukt. De bassist noemt de speculaties over een pensioen “geklets”.

Flea reageert op geruchten rond Red Hot Chili Peppers

Red Hot Chili Peppers-fans kunnen gerust ademhalen! Drummer Chad Smith sprak onlangs over een mogelijk pensioen van de Amerikaanse band, maar bassist Flea heeft deze geruchten nu de kop ingedrukt.

Smith liet zich eerder in gesprek met radiostation Sirius XM uit over de toekomstplannen van de band. De drummer zei destijds niet te weten hoe lang de Peppers het touren nog vol konden blijven houden: “We zaten in een busje na een show en Flea vroeg: ‘Hoe lang denk je dat we… Hoe moeten we dit eindigen?” Ik dacht, ‘Geen idee!’ Ik wil platen blijven maken, maar het tour-gedeelte… Ik weet niet of we door kunnen blijven gaan.”

Smith vervolgde: “Ik bedoel, drie van ons zijn nu 54 jaar oud: Anthony, ik en Flea. Josh Klinghoffer is 38 of 39, dus hij is nog jong. Maar ik weet niet of we door kunnen gaan met lange tours.”

“Geklets”

De uitspraken van Smith zorgden voor flink wat speculaties over een mogelijk einde van de band. Flea stelt de fans nu gerust: de geruchten moeten met een korreltje zout genomen worden.

In gesprek met het Amerikaanse roddelmedium TMZ reageert de bassist op de speculaties: “Dat is gewoon geklets. We kijken nooit verder dan het nu. We zijn nu op tour, aan het rocken. Eerlijk gezegd: sinds de dag dat we zijn begonnen, bijna 35 jaar geleden, heb ik nooit geweten wat ons te wachten staat. Ik denk daar juist onze kracht ligt: leven in het nu.”

Bron: TMZ

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Nieuws · Red Hot Chili Peppers Nieuws