Red Hot Chili Peppers-drummer: “Ik weet niet of we door kunnen gaan”

Geschreven door op 11 juli 2017 om 17:38
Red Hot Chili Peppers - Foto: Warner Bros. | commons.wikimedia.org

Red Hot Chili Peppers-drummer Chad Smith heeft zich uitgesproken over de toekomst van de band. De drummer zegt niet te weten hoe lang de band nog blijft touren.

Red Hot Chili Peppers-drummer: “Ik weet niet of we door kunnen blijven gaan”

Red Hot Chili Peppers-drummer Chad Smith sprak onlangs met het Amerikaanse radiostation Sirius XM. In het interview kwam ook de leeftijd van de bandleden aan bod. De drummer weet niet of de band nog lang kan blijven touren:

“We zaten in een busje na een show en Flea vroeg: ‘Hoe lang denk je dat we… Hoe moeten we dit eindigen?” Ik dacht, ‘Geen idee!’ Ik wil platen blijven maken, maar het tour-gedeelte… Ik weet niet of we door kunnen blijven gaan.”

Smith vervolgt: “Ik bedoel, drie van ons zijn nu 54 jaar oud: Anthony, ik en Flea. Josh Klinghoffer is 38 of 39, dus hij is nog jong. Maar ik weet niet of we door kunnen gaan met lange tours.”

Andere invulling tour

Toch lijken fans voorlopig nog niet te hoeven vrezen. Volgens Smith kijkt de band, die in 2016 nog in de Ziggo Dome stond, naar andere manieren om te touren. Bijvoorbeeld door kortere tours te plannen met pauzes. Voorlopig heeft de band echter nog geen beslissing genomen over haar toekomst:

“Ik ben erg dankbaar dat mensen naar ons komen om ons te zien spelen. We houden van performen. Ik weet niet hoe dat er in de toekomst uit gaat zien.”

Bron: NME

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Nieuws · Red Hot Chili Peppers Nieuws