Bruno Mars gaat optreden in Rotterdam tijdens MTV EMA 2016!

Geschreven door op 11 oktober 2016 om 13:50
Bruno Mars - Foto: Brothers Le - Flickr (CC BY 2.0)

Niemand minder dan Bruno Mars gaat zondag 6 november optreden tijdens de MTV EMA 2016 in Rotterdam Ahoy! De 31-jarige zanger is de eerste act die aangekondigd is voor de Award-show!

Eerste act voor MTV EMA 2016!

Binnenkort worden er natuurlijk meer artiesten aangekondigd, maar met Bruno Mars is de eerste grote act al bevestigd! De Award-show vindt op zondag 6 november plaats in Ahoy Rotterdam. Eerder werden alle genomineerden al bekend gemaakt. Fans kunnen stemmen op hun favoriete act op de website van de MTV EMA’s.

Bruno Mars

De 32-jarige Amerikaanse zanger is onder andere bekend van zijn wereldwijde hits zoals Just The Way You Are en Grenade. De zanger deed ook verschillende samenwerkingen met artiesten zoals B.o.B, Travie McCoy, Cee Lo Green en Mark Ronson. Op 18 november verschijnt zijn nieuwe album 24K Magic. Vorige week deelde de zanger de gelijknamige single op YouTube.

Met de komst van Bruno Mars naar Rotterdam is de eerste wereldster al binnen! Wij kunnen in ieder geval niet wachten tot de volgende acts bekend worden gemaakt!

YouTube player

Bron: Persbericht MTV

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Aankondigingen · Artiesten · Bruno Mars Nieuws · Nieuws