Taylor Swift lanceert nieuwe app ‘The Swift Life’ met Taymoji’s

Geschreven door op 12 oktober 2017 om 17:13
Taylor Swift - Foto: Uncertaint | Wikimedia Commons

Taylor Swift keert terug naar social media, en hoe! De 27-jarige hitmaker lanceert eind dit jaar een gloednieuwe app genaamd ‘The Swift Life’.

Taylor Swift kondigt nieuwe app aan

Taylor trok zich een tijdje geleden terug van social media. Nu doet ze precies het tegenovergestelde. Taylor is druk bezig met een nieuw app waarmee haar fans up to date kunnen blijven.

“Ik heb echt wat gave dingen waar we al een tijdje aan werken en die wil ik graag met je delen.”

Dankzij de nieuwe app kunnen fans in de toekomst gemakkelijker met hun idoolcommuniceren. ‘The Swift Life maakt het voor de 27-jarige zangeres mogelijk om eenvoudig en snel op hun comments te reageren. Ook komen er ‘Taymoji’s’, gepersonaliseerde emoji’s van de Amerikaanse zangeres.

het goede nieuws werd woensdag 11 september bekendgemaakt via een YouTube video. Hierin wordt zelfs een ‘First Look’ naar applicatie gegeven. Zou Taylor’s terugkeer naar social media te maken hebben met de release van haar zesde studioalbum ‘Reputation‘. Deze plaat komt namelijk uit op 10 november. Indrukwekkend staaltje marketing hoor!

Bekijk de video over ‘The Swift Life’ hieronder;

YouTube player

Reputation

Drie jaar na het album ‘1989’ komt de ‘Shake It Off’ zangeres met een nieuw album; Reputation. Het is te geloven dat ze op deze plaat haar vetes met zangeres Katy Perry, Rapper Kanye, zijn vrouw Kim Kardashian West en ex vriend en producer Calvin Harris bespreekt.

Ze pakte hen al aan op de single ‘Look What You Made Me Do’. Swift stond altijd bekend als ‘America’s sweetheart’, maar ruzies met bovenstaand benoemde celebrities zorgden ervoor dat zij een nieuwe bijnaam kreeg, ‘snake’.

Met het nieuwe album lijkt het erop dat de schone blonde haar nieuwe reputatie omarmt. Voor de promo van het album postte ze teasers van een, je raad het al, slang!

 

Bron: YouTube

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Nieuws · Taylor Swift Nieuws · Videos