Kijktip: Robbie Williams onthult nieuwe video voor nummer

Geschreven door op 17 april 2018 om 13:00
Robbie Williams - Fotocredits: Drew de F Fawkes (Wikimedia Commons)

Robbie Williams heeft de videoclip voor zijn nieuwste nummer onthuld! Het nummer ‘My F**k You To You’ van de Britse zanger bestond al een aantal maanden, maar is nu met een officiële video te vinden op YouTube.

Robbie Williams: ‘My F**k You To You’

Goed nieuws voor alle fans van de wereldberoemde Britse zanger Robbie Williams! De muzikant uit Stoke-on-Trent heeft de videoclip voor zijn single ‘My F**k You To You’ onthuld. De clip is in één dag tijd al 25.000 keer bekeken op het videoplatform Youtube.

‘Under The Radar Volume 2’

Het nummer ‘My F**k You To You’ is afkomstig van het recente album ‘Under The Radar Volume 2’, dat gepubliceerd werd op 30 november vorig jaar. Deze plaat heet ‘volume 2’ omdat het volledig bestaat uit niet eerder uitgebrachte nummers die gefabriceerd zijn tijdens de opnamesessies voor het album volume 1. “Het album is een verzameling aan nummers waar ik erg trots op ben, die de voorgaande albums niet haalden. Dat had wel gemoeten, want ze zijn geweldig,” omschrijft de 44-jarige zanger zijn creatie. “Maar je kunt jezelf verliezen in de gedachte: ‘Ik moet een hit schrijven of iedereen sterft!’ Veel goede nummers gaan verloren met die gedachtegang. Maar hier zijn ze!”

Psychische problemen

Ondanks dat het muzikaal goed gaat, kwam onlangs het trieste nieuws naar buiten dat de muzikant al jaren worstelt met psychische problemen. Tegenover de Britse krant The Sun stelde Williams dat hij een ‘ziekte in zijn hoofd heeft die hem dood wil hebben”. Voor Williams is het niet de eerste keer dat hij dusdanig openhartig spreekt over zijn problemen. Al sinds zijn negentiende is hij vaak in het nieuws om zijn mentale gezondheid. “Ik ben vaak dichtbij de dood geweest. Sinds ik twee kinderen heb, besef ik meer en meer dat ik niet het eeuwige leven heb. Ik heb donkere momenten beleefd, maar toen was ik 23 of 27. Nu is dat anders.”

YouTube player

Bron: YouTube

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.