BLØF en Anouk eerste namen voor 11e editie Strandfestival ZAND

Geschreven door op 4 december 2017 om 11:21
BLØF - Foto Persbericht Strandfestival ZAND (Tribe Company). Zie mail

Strandfestival ZAND heeft haar eerste namen aangekondigd! BLØF en Anouk staan op 25 augustus 2018 op het podium op het strand van Almere.

BLØF en Anouk eerste namen voor Strandfestival ZAND

De eerste namen voor de volgende editie van Strandfestival ZAND zijn bekend! De Nederlandse topacts zijn zeker geen onbekenden voor het Almeerse festival. Zo stond Anouk er in 2015 al eerder op het podium. Voor BLØF wordt het de vijfde keer. De Zeeuwse band stond in 2009, 2011, 2013 en 2016 al op het zomerse festival.

Volgens presentator Jeroen van Koningsbrugge kan het publiek nog veel meer grote namen verwachten: “Afgelopen jaar hebben we natuurlijk een prachtige jubileumeditie gehad. Maar ik kan je verzekeren dat ik ook dit jaar weer alle muzikanten in mijn telefoonklapper aan het bellen ben om te kijken of ze naar ons strand willen komen. Het wordt ongetwijfeld weer een grootse editie.”

Tickets

Kaarten voor de komende editie van het Strandfestival, dat op zaterdag 25 augustus 2018 plaatsvindt, zijn inmiddels verkrijgbaar via de website van het evenement.

 

Bron: Persbericht Tribe Company

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.