Rapper Pete Philly maakt terugkeer na ziekte van Lyme met nieuwe single

Geschreven door op 26 januari 2018 om 12:23
Pete Philly - Bron: Wikimedia Commons - Fotocredits: Maarten van Maanen - (CC BY-SA 2.0)

Goed nieuws voor fans van Pete Philly! De rapper en zanger maakt na een periode van zeven jaar afwezigheid zijn comeback. Nadat hij de infectieziekte Lyme had opgelopen, heeft de muzikant weer een nieuwe track uitgebracht! 

Pete Philly maakt comeback na ziekte

Uitstekend nieuws voor de fans van Pete Philly! De 37-jarige artiest wil zijn carrière weer oppakken na de slopende infectieziekte Lyme. Op donderdag 25 januari kwam zijn nieuwe track uit, genaamd ‘Come Together‘. De Arubaans-Nederlandse muzikant maakte hiermee zijn comeback compleet, na een periode van zeven jaar afwezigheid.

Philly wilt nu een voorbeeld en inspirator zijn voor mensen die met dezelfde problemen moeten leven.

” Je mag erkennen dat het leven zwaar is. Toch vind ik dat je het leven evengoed moet vieren, misschien juist wel als het allemaal even niet lekker loopt.”

Zegt Pete tegen Nu.nl.

De zanger vervolgt; “Als je de ziekte van Lyme hebt, ben je een gevangene van je eigen lichaam. Stel je voor dat je een hart van een leeuw hebt, maar je lichaam werpt je terug en zegt dat je slechts een kat bent. Zo voelt het. In je hoofd zit je vol ideeën en energie, maar je lichaam werkt niet mee.

Come Together

De track is geproduceerd door Melle Jutte, die met zijn ‘kenmerkende bas georiënteerde beats’ op meer nieuw materiaal van Pete te horen zal zijn. De rapper heeft aangegeven meer nummers en een album uit te brengen.

Het voelt heel erg goed om weer creatief bezig te zijn. Ik ben diep dankbaar dat ik weer muziek kan maken en met een schone lei kan beginnen. Dit jaar komt al m’n opgekropte liefde en energie eruit en deel ik weer m’n hart”, vertelt hij.

YouTube player

One

Pedro Philip Monzón, zoals de zanger echt heet, had aan het begin van deze eeuw grote successen met kompaan Perquisite. Na deze successen bracht Philly in 2010 zijn eerste soloproject genaamd, ‘Open Loops‘ uit. Een jaar later, in 2011, bracht hij zijn tweede album ‘One‘ uit.

 

Bronnen: Nu.nl, YouTube, Bol.com 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Aankondigingen · Artiesten · Nieuws · Pete Philly Nieuws