Andy Burrows in november naar Nederland

Geschreven door op 18 september 2014 om 15:18
Andy Burrows - Credits Tippy Tikky - Wikimedia Commons (CC BY-SA 3.0)

Andy Burrows, die vooral bekendheid vergaarde als drummer in de band Razorlight, komt in november naar Nederland. Als onderdeel van zijn Europese tournee doet hij op 14 november de Tolhuistuin aan.

Zijn Europese tournee staat in het teken van zijn nieuwe album Fall Together Again, die op 20 november verschijnt. In 2013 trad hij ook al op in Nederland, namelijk op Pinkpop en op het Utrechtse festival De Beschaving.

Kaartverkoop Andy Burrows

De kaartverkoop voor de show van Andy Burrows in de Tolhuistuin start zaterdag en zal lopen via de website van Paradiso. De prijs van een kaartje is vastgesteld op 17 euro excl. daglidmaatschap. Mocht het zich voordoen dat er geen kaarten meer beschikbaar zijn, dan is het vaak nog mogelijk om via een secundaire ticketshop kaarten te bemachtigen.  Een van de mogelijke secundaire ticketshops is Topticketshop.

Andy Burrows

Andy Burrows was van mei 2004 tot 5 maart 2009 drummer van de band Razorlight, waarvoor jij veel nummers schreef, waaronder de hit America. In zijn periode bij de band heeft hij twee albums uitgebracht, Razorlight en  Slipway Fires.

Momenteel drumt Andy voor de band We Are Scientists. Zijn solo succes begin toen hij zijn eigen album Company uitbracht in 2012, waarvan de single Hometown  al snel aansloeg bij het grote publiek.

Tip: Het nog niet verschenen album Fall Together Again is nu al te reserveren via bol.com.

Beluister hieronder Andy Burrows’ meest bekende single Hometown.

YouTube player

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Ruben Meijer

Ruben Meijer, Webredacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.