Nieuwe namen bekend voor Jazzin’ The Hague

Geschreven door op 28 februari 2012 om 12:48
Wouter Hamel - Fotocredits: Roel Wijnants - Wikimedia Commons

Op vrijdag 1 juni en zaterdag 2 juni zal het Jazzin’ The Hague festival plaatsvinden in Den Haag. Nationale en internationale jazz artiesten zullen het festival bijwonen.

In de afgelopen 5 jaar waren the hague festivals een groot succes. Verschillende organisaties als War Child waren verbonden aan het evenement. Ook dit jaar zal het festival veel nieuws in petto hebben aangezien het dit jaar de 6e editie is.

Jazzin’ The Hague is een nieuw concept van de ‘the hague festivals’. Den Haag staat bekend als een jazzstad en dat zal op World Forum in Den Haag dit jaar bewezen worden. De jazzstraditie zal in 2012 door verschillende artiesten in ere gehouden worden.

De nieuwe namen voor Jazzin’ The Hague zijn inmiddels bekend. New Cool Collective, Wouter Hamel, Barry Harris, Curtis Fuller, DJ Maestro en Jules Deelder zijn aanwezig op dit festival. Er zullen maar liefst 6 podia zijn waarbij er op elke podium verschillende kleuren en verschillende jazz-vormen voorbijkomen.

New Cool Collective ( @ Paradox Tilburg)

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Concertaankondigingen · Nieuws