Ed Sheeran blijkt toch niet gestopt met Twitter: “Onzin”

Geschreven door op 6 juli 2017 om 10:54
Ed Sheeran - Foto Eva Rinaldi (Flickr) (CC BY-SA 2.0)

Ed Sheeran is toch niet gestopt met Twitter! Waar Britse media eerder nog meldde dat hij gestopt was, blijkt dit niet het geval te zijn.

Ed Sheeran toch niet klaar met Twitter

Onlangs meldde Britse media dat Ed Sheeran stopte met Twitter. Het popidool zou helemaal klaar zijn met alle haat die hij via het sociale medium ontving en zou een punt achter zijn Twitter-carrière gezet hebben. Nu is er toch goed nieuws voor al zijn Twitter-volgers: Ed is helemaal niet gestopt!

“Onzin”

In gesprek met het Britse The Sun zei Ed dat hij veel haat over zich heen krijgt op Twitter: “Ik kijk op Twitter en er zijn alleen maar mensen die gemene dingen zeggen.” Om die reden zou de Engelsman gestopt zijn met het sociale medium.

Nu laat de zanger via zijn Instagram-pagina weten dat dit niet waar is:

Veel onzin over dat ik gestopt ben met iets. Ik ben nergens mee gestopt. Ik lees gewoon niets meer, behalve Harry Potter.

Ed Sheeran in Nederland

Volgers van de populaire zanger kunnen dus opgelucht ademhalen! Daarbij krijgen zijn Nederlandse volgers binnenkort ook de kans om Ed live te zien: in 2018 komt hij naar Nederland!

Op 28 juni betreedt Sheeran het podium in de Johan Cruijff Arena in Amsterdam. De tour is ter promotie van zijn nieuwe album ‘Divide’, die in maart verscheen.

Bron: NME

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Ed Sheeran Nieuws · Nieuws