99 Luftballons-zangeres Nena met concert naar TivoliVredenburg

Geschreven door op 7 december 2017 om 17:21
Nena - Fotocredits: Michael-schilling (Wikimedia CC BY-SA 3.0)

99 Luftballons-zangeres Nena komt naar Nederland! De Duitse zangeres geeft in juni 2018 een concert in de Utrechtse TivoliVredenburg.  

Nena naar Utrecht

In het voorjaar van 2018 komt Gabriele Susanne Kerner, beter bekend als Nena, naar TivoliVredenburg in Utrecht. De wereldberoemde zangeres geeft op dinsdag 5 juni een concert naar aanleiding van haar ‘Nichts Versäumt-tour’. Hiermee viert zij haar veertigjarig jubileum.

De popster, vooral populair in de jaren tachtig, treedt op in de grote zaal van het poppodium. In september 2017 bezocht de Duitse zangeres Nederland voor het laatst.

Tickets

Tickets voor Nena zijn onder andere te verkrijgen via de website van Ticketmaster.

99 Luftballons

De zangeres brak in 1983 in Europa door met de de hit 99 Luftballons. Dit werd ook in Nederland een nummer-1-hit. Met haar band bracht ze ook de hits ‘Nur Geträumt’, ‘Leuchtturm’ en ‘Irgendwie Irgendwo Igendwann’ uit. Van de laatstgenoemde hit bracht de zangeres met Kim Wilde de versie ‘Anyplace, Anywhere, Anytime’ uit in 2003. Na het uiteenvallen van haar band bracht de artieste nog twaalf soloalbums uit.

Bekijk hieronder de video van haar hit 99 Luftballons.

YouTube player

 

Bron: TivoliVredenburg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.