Nena in september exclusief naar Metropool Open Air in Hertme

Geschreven door op 4 mei 2017 om 10:12
Nena - Foto: Michael Movchin | Wikimedia Commons

Misschien wel de beste zangeres die Duitsland ooit heeft voortgebracht staat in september in Openluchttheater Hertme! Op zaterdag 9 september staat Nena op het podium tijdens Metropool On Air.

Nena naar Metropool Open Air

Nena komt in september naar Nederland! De wereldberoemde Duitse zangeres staat op zaterdag 9 september op het podium van Openluchttheater Hertme voor een exclusieve Nederlandse show. De show is onderdeel van de concertreeks Metropool Open Air van poppodium Metropool. Ook BLØF, Jett Rebel en Racoon staan in het kader van de concertreeks op het podium in Hertme.

Tickets Metropool On Air

Kaarten voor de show zijn vanaf 6 mei verkrijgbaar via de volgende verkoopkanalen:

Primair:

Concertkaarten

Secundair:

Concertkaarten

’99 Luftballons’

De Duitse zangeres begon haar carrière in de jaren zeventig als zangeres van de band The Stripes. In 1982 ging Nena echter verder als frontvrouw van haar eigen gelijknamige band. Met deze band scoorde de artieste enorme hits met nummers als ‘Nur Geträumt’, ‘Irgendwie, Irgendwo, Irgendwann’ en natuurlijk ’99 Luftballons’.

In 1989 begon Gabriele Kerner, zoals de zangeres daadwerkelijk heet, een solocarrière met bescheiden succes. Daarnaast was Kerner in de jaren negentig op televisie te zien als presentatrice. In 2003 scoorde Nena opnieuw een grote hit met het nummer ‘Anyplace, Anywhere, Anytime’ samen met de Amerikaanse zangeres Kim Wilde; een heruitgave van haar hit ‘Irgendwie, Irgendwo, Irgendwann’.

Bron: Metropool

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.