Veldhuis & Kemper met ‘Try-Outs’ naar Nederlandse theaters

Geschreven door op 24 oktober 2019 om 12:20
culturele sector, Jaarbeurs Utrecht,Drew Lynch Mo Gilligan, Veldhuis & Kemper, Theater - Foto Pixabay (CC0 Creative Commons) Veldhuis

Veldhuis & Kemper zijn terug! De cabaretiers beginnen in maart 2020 met een ronde langs de Nederlandse theaters voor  hun gloednieuwe show genaamd: Try-Outs.

Veldhuis & Kemper met Try Outs

Goed nieuws voor fans van Veldhuis & Kemper! Op dinsdag 3 maart 2020 gaat een gloednieuwe theatertour van start met een Try-Out in Theater Ludens te Voorburg. Het duo reist vervolgens een aantal maanden met Try-Outs langs de Nederlandse theaters, waarna de reeks wordt afgesloten met, alweer een Try-Out, op 11 juni in de Verkadefabriek Den Bosch.

Concertkaarten

Tickets zijn verkrijgbaar via de websites van de desbetreffende theaters of de website van het duo. Uitverkocht? Kijk hier!

Try Outs

Over de nieuwe voorstelling staat het volgende op de website van het cabaretduo: “Veldhuis & Kemper gooiden bij het maken van hun vorige programma, ‘Geloof ons nou maar’, het roer om. En hoe! Het resultaat? Prachtige recensies, uitverkochte zalen, lyrische reacties van het publiek en een schitterende nominatie voor de belangrijkste cabaretprijs De Poelifinario. Je snapt, de ingeslagen weg smaakt naar meer. Hoe dit zal uitpakken dat weten de mannen Veldhuis & Kemper nog niet precies. Persoonlijker, confronterender, grappiger, harder of zachter? Of van alles misschien een beetje?

 

Bron: Veldhuisenkemper.nl

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.