U2 met The Joshua Tree Tour op 29 juli naar de Amsterdam ArenA

Geschreven door op 9 januari 2017 om 10:22
Elijah Hewson, Inhaler, best verdienende artiesten, Bono (U2) - Fotograaf Peter Niell - Wikimedia Commons (CC BY 2.0)

De legendarische band U2 komt naar Nederland! Met hun Joshua Tree Tour staan de bandleden op zaterdag 29 juli in de Amsterdam ArenA. 

U2 naar Amsterdam Arena

De Ierse rockband U2 staat op zaterdag 29 juli in de Amsterdam ArenA met hun The Joshua Tree Tour. De legendarische plaat The Joshua Tree werd dertig jaar geleden uitgebracht, maar is nog altijd enorm actueel.

The Joshua Tree Tour

Om het album te vieren, heeft de band besloten een tour te geven rondom dat grote succes. Tijdens The Joshua Tree Tour 2017  zal voor het eerst ooit het volledige album integraal worden gespeeld. In het voorprogramma van dit concert staat de Engelse rockband Noel Gallagher’s High Flying Birds.

U2 tickets

De kaartverkoop van het concert in de Amsterdam Arena vindt plaats op maandag 16 januari om 10:00 uur. Kaarten zijn onder andere online verkrijgbaar via de volgende ticketverkooppunten:

Primair (Vanaf 16-01-2017):

U2 Tickets

Secundair

U2 Tickets

U2

De Ierse rockband U2 groeide in de jaren tachtig en negentig uit tot één van de belangrijkste rockgroepen ooit. De band scoorde sruim dertig hits in ons land, waarvan een ruime meerderheid de Top 10 heeft bereikt.

Naar verluidt komt de vierkoppige band later dit jaar ook met een nieuw album. In 2014 bracht de rockgroep voor het laatst nieuw werk uit.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.