Rapper 50 Cent wil Peter Andre helpen

Geschreven door op 8 maart 2010 om 20:58
50 Cent - Foto Alex Const - Bron Wikimedia Commons (CC BY 2.0)

Rapper 50 Cent wil Peter Andre helpen om zijn carrière als zanger weer op de rails te krijgen. En dat wil hij niet doen door samen nieuwe tracks te schrijven.

50 Cent helpt Peter Andre

Als het aan 50 Cent ligt, dan wordt er binnenkort nog een poging gedaan. Hij blijkt een groot fan te zijn van ‘Mysterious Girl’. “Het is net als YMCA, een van die nummers die iedereen kent. Meisjes vinden het leuk en dansen er graag op. Het maakt mensen vrolijk, ook al zal het nooit een grammy winnen,” zegt 50 Cent. Hij wil de single ‘Mysterious Girl’ van Andre opnieuw opnemen. Andre heeft met dezelfde track al twee keer een hit gescoord. Het kwam in 1995 voor het eerst uit en in 2004 bracht hij het nog een keertje uit, ook met succes.

De rapper gunt het Peter Andre ook, om weer eens eens een hit te krijgen. Stel dat Andre het wel ziet zitten, dan wil 50 Cent wel ook op de track te horen zijn. Dan komen er zijn rapteksten op, in plaats van die van Bubbler Ranx, die in beide andere versies te horen zijn.

 

Bron: 3Fm.nl

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
50 Cent Nieuws · Nieuws · Peter Andre Nieuws