Dotan kandidaat voor Eurovisie Songfestival 2015?

Geschreven door op 7 november 2014 om 15:08
Dotan - Bron: Persfoto Dijkpop

Zanger Dotan gaat  Nederland waarschijnlijk vertegenwoordigen bij het Eurovisie Songfestival volgend jaar. Dat meldt de Telegraaf.

Dotan werd dit jaar bekend in Nederland. Hij behaalde onlangs de tweede plek in de Nederlandse Album top 100 met zijn album 7 Layers. Volgens de Telegraaf voelt de Nederlandse zanger wel wat -voor een plek op het Eurovisie Songfestival. Een anonieme bron zegt de dat de zanger “zeer geïnteresseerd” is, maar zijn management wil het niet bevestigen.

Vorig jaar deden de Common Linnets mee voor Nederland tijdens het Songfestival. Toen werden Ilse de Lange en Waylon samen tweede, met het nummer Calm after the Storm. De eerste plek ging naar de Oostenrijkse Conchita Wurst.

Dotan is toch wel de nieuwste sensatie in Nederland. Zijn hitsingle Home kwam op de tweede plaats in Nederland en op nummer 1 in België. Wil je zelf ervaren wat voor fantastische zanger Dotan is? Dat kan, want er staan op het moment vier concerten van de zanger gepland. Kijk voor de data en het bestellen van kaarten op deze website.

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Ruben Meijer

Ruben Meijer, Webredacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Dotan Nieuws · Nieuws · Songfestival Nieuws