Ed Sheeran ontvangt onderscheiding van Prince Charles

Geschreven door op 8 december 2017 om 14:40
Ed Sheeran - Foto Eva Rinaldi (Flickr) (CC BY-SA 2.0)

Ed Sheeran werd op donderdag 7 december koninklijk onderscheiden door niemand minder dan Prince Charles in Buckingham Palace.

Ed Sheeran benoemd tot MBE door Prince Charles

Teddy, zoals de roodharige zanger ook wel genoemd wordt, is benoemd tot MBE wat staat voor ‘Member of the Most Excellent Order of the British Empire‘. Dit vanwege zijn grote bijdrage in de muziekindustrie en liefdadigheidswerk.

Het zou zomaar kunnen dat de prins en Ed elkaar binnenkort weer tegen komen. De zanger maakte eerder bekend graag op de bruiloft van Prins Harry en Meghan Markle te willen spelen mochten zij hem daarvoor vragen.

A post shared by Ed Sheeran (@teddysphotos) on

Opa Sheeran

Ed vertelde de pers dat zijn opa die donderdag precies vier jaar geleden overleed en dat hij trots op de zanger geweest zou zijn. Sheeran’s grootouders hebben een grote invloed op de muziek van de singer-songwriter. Zo schreef hij het nummer ‘Afire Love voor zijn opa, die in 2013 overleed aan alzheimer. Het nummer zong hij op de begrafenis van zijn opa.

Recenter werd de track ‘Nancy Mulligan uitgebracht waarin Sheeran het liefdesverhaal van zijn opa, William Sheeran, en zijn oma, Nancy Mulligan, beschrijft. Het nummer maakte onderdeel uit van Ed’s laatst uitgebrachte album ‘Divide‘.

Bron: Instagram

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Ed Sheeran Nieuws · Nieuws