Agnes Obel in voorjaar 2020 naar Utrecht, Tilburg en Groningen

Geschreven door op 2 september 2019 om 11:02
Agnes Obel - Foto: Ileuger (Wikimedia Commons, CC BY 2.0)

Agnes Obel komt in maart 2020 naar Nederland! De Deense zangeres geeft concerten in TivoliVredenburg in Utrecht, 013 Tilburg en de Groningse Oosterpoort.

Agnes Obel naar Utrecht, Tilburg en Groningen

Goed nieuws voor fans van Agnes Obel! De zangeres, die bekend staat om haar dromerige muziek, geeft in het voorjaar van 2020 drie concerten in Nederland. De 38-jarige vocaliste geeft op woensdag 11 maart allereerst een show in het Groningse poppodium De Oosterpoort. Een dag later, op donderdag 12 maart, staat de Deense op de bühne van TivoliVredenburg in Utrecht. Obel sluit haar Nederlandse tour op vrijdag 13 maart af met een concert in 013 Tilburg.

Concertkaarten

Tickets voor de concerten gaan op vrijdag 6 september in de verkoop en zijn verkrijgbaar via de website van Ticketmaster en de websites van de poppodia. Zijn de kaarten inmiddels uitverkocht? Probeer het dan eens hier.

‘Citizen of Glass’

Obel bracht in 2010 haar debuutalbum ‘Philharmonics’ uit en wist het grote publiek te ontroeren met haar dromerige stem en melancholische muziek. Met haar album ‘Citizen of Glass’, uitgebracht in 2016, sloeg de Deense zangeres echter een nieuwe weg in met een meer elektronisch geluid.

YouTube player

 

Bron: 013, TivoliVredenburg, De Oosterpoort.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.