Madonna: ‘Zwarte moslim’ Obama was spottend bedoeld (VIDEO)

Geschreven door op 26 september 2012 om 14:28
Erger jij je ook zo aan die kapotgedraaide nummers op de radio? Dit overkomt zelfs de allergrootste artiesten. Zij kunnen hun eigen hits niet meer kunnen aanhoren. Dit is een lijst met artiesten die hun eigen hits haten., Madonna - Fotocredits: Pascal Mannaerts - Wikimedia Commons (CC BY-SA 3.0)

Madonna heeft haar controversiële uitspraken die ze afgelopen maandag deed over Obama even uitgelegd in een officieel statement. Tijdens het concert noemde ze president Obama een “een zwarte moslim’, maar dit was volgens Madonna ironisch bedoeld.

Afgelopen maandag trad Madonna op in de Amerikaanse hoofdstad Washington, en zoals vaker zorgde ze op het podium voor wat sensatie. Tijdens haar optreden pakte ze een moment om een pro-Obama speech te houden.

In die speech zei The Queen of Pop het geweldig te vinden dat er “een zwarte moslim president is”. Ze voegde daaraan nog aan toe: “Het is zo geweldig en ongelofelijk om te bedenken dat er een Afro-Amerikaan in het Witte Huis zit”. 

Ze vervolgde haar speech ook nog met een stemadvies: “Jullie zouden allemaal moeten stemmen op f*cking Obama!”. 

Omdat haar uitspraken nogal wat opschudding veroorzaakte in de VS, kwam The Queen of Pop met een statement over hoe ze de woorden bedoeld had: “Dat was ironisch bedoeld. Ja, natuurlijk weet ik dat Obama geen moslim is, maar ik weet ook dat veel mensen in dit land denken van wel. En wat zou het uitmaken? Het punt dat ik wilde maken is dat hij een goede man is, wat hij dan ook gelooft. Ik geef er niets om waar Obama in gelooft, en niemand in Amerika zou zich daar druk over moeten maken. 

Madonna’s speech over Obama:

YouTube player

Overzicht van Madonna Nieuws

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Madonna Nieuws · Nieuws · Videos