Breaking Benjamin geeft eerste concert in Nederland

Geschreven door op 26 januari 2016 om 11:15

Goed nieuws voor fans van de alternatieve rockband Breaking Benjamin! De band komt eindelijk naar Nederland voor een concert in Amsterdam.

Breaking Benjamin Amsterdam

 

Erg verrassend nieuws voor fans van Breaking Benjamin: de band geeft zijn eerste show in Nederland! De Amerikaanse rockgroep komt op zondag 29 mei naar de Melkweg in Amsterdam. Frontman Benjamin Burnley staat bekend om de vele fobieën waar hij last van heeft, waar vliegangst er één van is. Toch lijkt de zanger nu eindelijk zijn angst overwonnen te hebben en komt hij fans in de Melkweg een portie alternatieve rock geven!

De kaartverkoop van het concert gaat aanstaande vrijdag 29 januari van start. Tickets voor het concert kan je verkrijgen via de website van Ticketmaster. Er zijn voor het concert ook VIP tickets beschikbaar.

Nieuwe line-up

Naast dat Burnley blijkbaar zijn vliegangst overwonnen heeft, neemt de zanger ook een nieuwe band mee op tour, inclusief nieuw album! De band was onder andere een aantal jaar inactief omdat de zanger worstelde met zijn gezondheid. Toen een aantal ex-bandleden besloten om in die periode een speciale remix van het nummer Blow Me Away uit te brengen zonder toestemming van de songwriter, werden deze per e-mail ontslagen.

Burnley bracht met de nieuwe band in juni het zeer succesvolle Dark Before Dawn uit wat direct naar de Billboard nummer 1 positie schoot in de VS. Luister hieronder naar het nummer Angels Fall, wat afkomstig is van de nieuwe plaat!

 

Bron: Melkweg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.