Soldiers Of Jah Army voor optreden naar Poppodium 013

Geschreven door op 10 april 2018 om 10:54
Soldiers of Jah Army (SOJA - Foto: Eric Ryan Anderson | commons.wikimedia.org

Soldiers of Jah Army komt naar Nederland! Op dinsdag 24 juli staat de Amerikaanse reggaeband op de planken van poppodium 013 in het Brabantse Tilburg. 

SOJA in Poppodium 013

Goed nieuws voor de fans van reggae en van Soldiers of Jah Army (SOJA) in het bijzonder! De Amerikaanse band treedt op 24 juli op in Poppodium 013 te Tilburg. Het belooft een energieke, positieve avond vol muzikale diversiteit te worden!

Kaartverkoop

De kaartverkoop voor het evenement begint (aankomende) vrijdag 13 april om 10.00. Tickets zijn onder meer verkrijgbaar via de site van Ticketmaster.

Soldiers of Jah Army

Soldiers of Jah Army (SOJA) is een reggaeband afkomstig uit het Amerikaanse Virginia. De muzikanten touren al 20 jaar lang de wereld over en zijn de ultieme belichaming van love, peace and happiness. Hun muziek is enorm divers en is een vrolijke mix van reggae, go-go, hardcore, Latin, rock en hiphop. Het meest succesvolle album ‘Amid The Noise And Haste’ hebben de bandleden in 2014 uitgebracht. Ze hebben hiervoor samengewerkt met onder andere Damian ‘Jr. Gong’ Marley, Michael Franti en Nahko. Het meest recente album uit 2017 is ‘Poetry in Motion’ en kan beschouwd worden als een een ‘poëtische ode aan het leven’.

YouTube player

Bron: Poppodium 013.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.