Madonna komt nog dit jaar met nieuw studioalbum

Geschreven door op 1 augustus 2018 om 11:23
Erger jij je ook zo aan die kapotgedraaide nummers op de radio? Dit overkomt zelfs de allergrootste artiesten. Zij kunnen hun eigen hits niet meer kunnen aanhoren. Dit is een lijst met artiesten die hun eigen hits haten., Madonna - Fotocredits: Pascal Mannaerts - Wikimedia Commons (CC BY-SA 3.0)

Madonna brengt aankomend najaar een gloednieuw album uit! De ‘Queen of Pop’ bevestigde dit onlangs in een interview met Vogue Italia.

Madonna komt eind 2018 met nieuw album

Goed nieuws voor fans van Madonna! De zangeres heeft onthuld dat ze nog dit jaar met een gloednieuw album komt. De inmiddels 59-jarige popster was al enkele maanden bezig met het teasen van nieuw materiaal op Instagram, maar het hoge woord is er inmiddels uit.

Een bericht gedeeld door Madonna (@madonna) op

Geïnspireerd door Lissabon

De vocaliste bevestigt in gesprek met Vogue Italia dat de nieuwe plaat aan het einde van het jaar zal verschijnen. Madonna woont tegenwoordig in Lissabon, waar haar 12-jarige zoon David Banda bij voetbalclub Benfica speelt. De Queen of Pop laat weten hier geïnspireerd te zijn geraakt door de lokale muziek:

“Ik heb veel fantastische muzikanten ontmoet en ik heb met een heleboel van hen gewerkt op veel nummers van mijn nieuwe album, dus Lissabon heeft mijn muziek en werk beïnvloedt. Hoe kan het ook anders? Ik zou niet weten hoe ik het jaar door had kunnen komen zonder beïnvloed te worden door alle culturele input.”

‘Rebel Heart’

Wanneer het nieuwe album van de iconische popster exact zal verschijnen, is momenteel nog niet bekend. De plaat wordt het eerste nieuwe werk van Madonna sinds de release van haar uit 2015 stammende album ‘Rebel Heart’.

 

Bron: NME, Vogue Italia

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Aankondigingen · Albumreleases · Artiesten · Madonna Nieuws · Nieuws