Pianist Nils Frahm in januari 2018 naar Nederlandse poppodia

Geschreven door op 20 juni 2017 om 11:22
Nils Frahm - Fotocredits: Claudia Gödke - Bron: Wikimedia Commons (CC-BY-SA-4.0)

Pianist Nils Frahm komt naar Nederland! De Duitse muzikant en componist staat in januari 2018 op podia in Nijmegen en Amsterdam.

Nils Frahm naar Nederland

Goed nieuws voor alle fans van Nils Frahm! Het Duitse multitalent komt in 2018 naar Nederland. Op 29 januari komt de uit Hamburg-afkomstige pianist naar Doornroosje in Nijmegen. Een dag later staat Frahm in Paradiso Amsterdam.

Tickets voor de shows

De kaartverkoop voor de show in Doornroosje start op 23 juni. Tickets zijn verkrijgbaar via de website van het poppodium. Voor Paradiso zijn de tickets al verkrijgbaar, deze zijn via de website van Ticketmaster te koop. Zijn de kaarten voor de shows uitverkocht? Kijk dan hier.

Nieuw album

De neoclassicistische pianist staat bekend om zijn bijzondere klassieke composities, waarin hij stijlen als pop, ambient en electronica vermengt. De 34-jarige Duitser bracht in 2013 zijn laatste studioplaat ‘Spaces’ uit en werkt momenteel hard aan een opvolger van dit album!

Bron: Paradiso, Doornroosje

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.