Concert K-popsensatie BTS in Ziggo Dome razendsnel uitverkocht

Geschreven door op 1 juni 2018 om 11:56
BTS - Credits: Taehyung's Moment, Wikipedia (CC by 4.0)

Het concert van BTS was vanochtend razendsnel uitverkocht. De wereldberoemde K-popgroep staat op zaterdag 13 oktober 2018 met de ‘LOVE YOURSELF’-tour in de Ziggo Dome. 

Concert BTS uitverkocht

Stond jij vanochtend om 9.00 uur ook in de wachtrij voor kaartjes voor de Bangtan Boys? Dan hopen we dat jij een van de gelukkige fans bent die een ticket heeft weten te bemachtigen. Het optreden van de K-popsensatie op zaterdag 13 oktober 2018 in de Ziggo Dome was namelijk razendsnel uitverkocht, dit ondanks de hoge prijzen (van 60 tot 250 euro) die fans moesten betalen voor een kaartje.

Het concert in Nederland is onderdeel van de wereldtour van de Koreaanse hunks. De tour staat in het teken van het nieuwe album ‘LOVE YOURSELF: Tear‘, dat op 18 mei 2018  uitkwam.

Spannende maanden

Het zijn twee hele spannende maanden geweest voor de ARMYs, zoals de fans van BTS zichzelf noemen. In april kwam de aankondiging van de wereldtour van de K-popband, twee weken terug brachten de hotties hun nieuwe album uit en de gereleasete single ‘Fake Love‘ brak records op YouTube.

Extra show?

De kans op een extra show is aanwezig. De band heeft eerder al aangekondigd Amerikaanse shows aan zijn line-up toe te voegen, nadat in de VS drie concerten binnen no-time uitverkocht waren. Daarnaast is het eerstvolgende concert nadat de jongens Nederland hebben bezocht pas drie dagen later in Duitsland. Houd onze site en Ticketmaster dus goed in de gaten!

Heb jij geen tickets kunnen bemachtigen?

Is het niet gelukt om tickets te scoren voor de shows van BTS? Dan hebben wij nog een paar tips voor je, zodat je er misschien toch bij kunt zijn!

  • Blijf Ticketmaster nog goed in de gaten houden! Wellicht worden er op een later moment nog extra tickets vrijgegeven, bijvoorbeeld door productionele veranderingen.
  • Volg Artiesten Nieuws op Facebook! We houden je op de hoogte indien er nog een extra show aangekondigd wordt of als er extra kaarten beschikbaar komen.
  • Plaats een oproep op Facebook, Twitter en Instagram. Misschien heeft iemand binnen jouw netwerk wel een extra ticket over! 
  • Check bij sites als Ticketswap, Marktplaats, of een vertrouwde secundaire aanbieder. Je betaalt hier hoogstwaarschijnlijk meer, maar je hebt dan in ieder geval de garantie dat je erbij bent!
  • Ga op zoek naar win acties en prijsvragen. Veel grote websites en radiostations houden regelmatig win acties voor concerten en evenementen.

Meer weten over BTS?

Benieuwd naar hoe BTS ontstaan is, waar de fanbasenaam ‘ARMY‘ voor staat of welke albums de Bangtan Boys allemaal al hebben uitgebracht? Check dan het artikel ‘BTS: Alles wat je moet weten over ’s werelds populairste K-popgroep

Bron: Ticketmaster

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Aankondigingen · Artiesten · BTS Nieuws · Nieuws · Uitverkocht