Liam Gallagher over broer Noel: “Het gaat weer goed tussen ons”

Geschreven door op 21 december 2017 om 11:01
Liam en Noel Gallagher (Oasis) - eigen creatie (origineel YouTube screenshot en Jose Francisco Del Valle Mojica, Wikimedia Commons)

De kerstwonderen zijn de wereld nog niet uit! Volgens Liam Gallagher is alles weer helemaal koek en ei tussen hem en zijn broer Noel. Vanuit kamp Noel blijft het echter akelig stil…

 “Liam en Noel Gallagher tekenen vrede”

Kerstmis is de tijd van vrede op aarde en die boodschap lijkt ook doorgedrongen te zijn bij de broers Liam en Noel Gallagher. Tenminste, als we de tweets van Liam mogen geloven. Volgens de oud-frontman van Oasis zouden hij en zijn voormalig mede-bandlid elkaar op 20 december ontmoeten.

“Het gaat weer goed tussen ons”

Liam slingerde op 19 december een tweet de wereld in waarin hij Team NG een vrolijk kerstfeest wenste. De zanger zei ernaar uit te kijken om het niet zo mysterieuze Team NG te zien, een dag later:

De tweet zorgde voor een storm aan geschokte en verraste Twitter-reacties. Volgens Liam zou broer Noel contact met hem opgenomen hebben en zou de lucht geklaard zijn tussen de twee kemphanen:

Noel nergens te bekennen

Voorlopig blijft het nog akelig stil vanuit Team NG. Britse media speculeerden dat Liam en Noel elkaar op 20 december zouden ontmoeten bij een kerstborrel in het Londense Chiltern Firehouse restaurant. Liam was hier inderdaad aanwezig, maar Noel was nergens te bekennen op de foto’s die achteraf op social media opdoken.

FAVES ?

A post shared by Amy Williams (@hicathhowsyou) on

Ruzies en beledigingen

De relatie tussen de twee broers wordt sinds het einde van hun band in 2009 gekenmerkt door ruzies en beledigingen. Of Noel daadwerkelijk de vrede met zijn broer getekend heeft, valt te bezien. De oud-gitarist en songwriter van Oasis haalde onlangs nog flink uit naar zijn jongere broer. Zo noemde hij Liam een ‘dorpsidioot’ die psychiatrische hulp nodig heeft.

 

Bron: Twitter, NME

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.