De Dijk voor openluchtconcert naar Live At Amsterdamse Bos

Geschreven door op 14 februari 2018 om 10:16
De Dijk - Fotocredits: Marcel van Leeuwen (CC Flickr) (CC BY-NC-ND 2.0)

Goed nieuws voor fans van De Dijk! De Nederlandse helden treden op zaterdag 2 juni op in het Amsterdamse Bostheater. De band van frontman Huub van der Lubbe is de eerste naam die aangekondigd is voor Live at Amsterdamse Bos.

UPDATE 13-3: De Dijk heeft opnieuw een extra show in het Amsterdamse Bostheater aangekondigd! De band rond frontman Huub van der Lubbe is aankomende in juni maar liefst drie keer te bewonderen tijdens concertreeks Live At Amsterdamse Bos. De extra show van de rockers vindt op maandag 4 juni plaats.


UPDATE 16-2: De Dijk heeft wegens succes een extra openluchtconcert in het Amsterdamse Bostheater aangekondigd! De iconische Nederrockers zijn ook op zondag 3 juni te zien tijdens Live At Amsterdamse Bos.

De Dijk naar Amsterdamse Bostheater

De Dijk is al jaren een begrip in de Nederlandse muziekscene. De Amsterdamse band werd in 1981 opgericht en scoorde hits in Nederland met Mag het licht uitGroot hart en Als ze er niet is. Na 37 jaar treedt de band nog steeds met overtuiging en plezier op. Vorig jaar zaten vele zalen vol toen de band op tournee door het land trok. Vanwege dit succes, kondigden ze eerder al verschillende concerten aan voor 2018. Nu komt Live At Amsterdamse Boys er dus nog bij.

Live At Amsterdamse bos

In het Amsterdamse Bostheater worden aankomende zomer diverse openluchtconcerten gegeven. Vanaf mei komen in een fantastische setting verschillende bands optreden. Sinds 2013 weet Live at Amsterdamse Bos haar bezoekers te vermaken met allerhande muziek. Zo zorgden onder meer Kensington, Typhoon en Blaudzun al voor een intense en unieke avond.

Concertkaarten

De verkoop voor het evenement begint vrijdag 16 februari om 10.00. Tickets zijn onder meer verkrijgbaar via de website van Live At Amsterdamse Bos.

Bron: Live At Amsterdamse Bos

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · De Dijk Nieuws · Nieuws