Novastar voegt vanwege succes derde concert toe in de Melkweg

Geschreven door op 9 april 2018 om 12:03
Novastar. Author: P. Thijssen (Wikimedia Commons CC BY-SA 4.0)

Novastar is ongekend populair! Omdat twee eerdere concerten uitverkocht zijn, voegt de Nederlandse muzikant een derde show toe in de Melkweg te Amsterdam.

Novastar Melkweg

Goed nieuws voor de fans van de Nederlandse muzikant Novastar! Joost Zweegers, zoals de artiest echt heet, treedt voor een derde keer op in de Melkweg. Het derde concert zal plaatsvinden op zaterdag 12 mei. De vorige twee concerten van 13 en 14 mei waren snel uitverkocht, dus zorg er voor dat je er snel bij bent dit keer!

Kaartverkoop

De kaartverkoop voor het evenement is direct gestart. Ticketmaster zijn verkrijgbaar via de site van de Melkweg.

Novastar

Novastar (Joost Zweegers) werd in 1971 geboren te Sittard. De singer-songwriter woont momenteel in het Belgische Antwerpen en heeft fans in de gehele Benelux. In 1998 tekende Zweegers een platencontract bij Warner Music Benelux. Novastar bracht zijn eerste album uit in 2000, met ‘Wrong’ als meest bekende single. Op 6 april van dit jaar bracht de muzikant de nieuwe single ‘Home is not Home’ uit. Deze is te beluisteren via bovenstaande tweet.  

Bron: De Melkweg. 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· ·