Guus Meeuwis met Sunnery James & Ryan Marciano in de studio

Geschreven door op 6 februari 2019 om 14:05
The Streamers, Oerrock, Vliegende Vrienden van Amstel LIVE!, Guus Meeuwis tijdens Vliegende Vrienden 2018 - Fotocredits: Shali Blok - ArtiestenNieuws

Er komt binnenkort nieuw werk aan van Guus Meeuwis! De zanger is met dj’s Sunnery James en Ryan Marciano de studio ingedoken voor een nieuw nummer.

Guus Meeuwis met dj-duo in de studio

In de ochtenduitzending van Giel Beelen bij Radio Veronica maakte Guus Meeuwis bekend te werken aan een nieuw nummer. Samen met dj’s Sunnery James en Ryan Marciano is de Brabander de studio ingedoken. Over de samenwerking zegt de Nederlandse zanger: “Vooral creatief lekker bezig zijn. Het ligt nog op de tekentafel, maar het was heel leuk om met hun te werken, omdat hun werkwijze totaal anders is dan die van ons en we moeten nog even zorgen dat dat bij elkaar komt. We zien dat allebei heel erg zitten. Als je echt samen gaat schrijven, dan maak je echt iets met z’n drieën.

Wanneer de track uitkomt, is nog niet bekend. Wel vertelde Meeuwis dat hij voor de concertreeks van Groots Met Een Zachte G “het een en ander laat horen“. Ook kondigde hij aan dat het zou gaan om een Nederlandstalig nummer.

Eerdere samenwerking

Het is niet de eerste keer dat Guus, Sunnery en Ryan samenwerken. Tijdens De Vrienden Van Amstel LIVE! 2019 stonden ze ook samen op het podium. James en Marciano maakten voor dit evenement een remix van het nummer ‘Je Moet Het Voelen’. Hierover vertelt Meeuwis: “Ik vond het wel heel geslaagd bij de Vrienden Van Amstel LIVE!

 

Bron: Radio Veronica

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Fun Content · Guus Meeuwis Nieuws · Nieuws · Roddels
Responsive Menu
Add more content here...