Utrechts festival Le Guess Who? onthult eerste 77 acts

Geschreven door op 24 mei 2018 om 15:47
Le Guess Who - By Luytenerik [CC BY 3.0 (https://creativecommons.org/licenses/by/3.0)], from Wikimedia Commons

Le Guess Who? heeft zijn vier curatoren en de eerste 77 acts van de line-up bekendgemaakt. Op het Utrechtse muziekfestival staat onder andere de Amerikaanse indierockband The Breeders. 

Le Guess Who? onthult eerste namen

Le Guess Who? heeft de vier curatoren voor het festival bekendgemaakt en daarbij gelijk de namen van de eerste 77 acts. Elke curator stelt een eigen programma samen met inspiratiebronnen en gelijkgestemde artiesten.

Songwriter Devendra Banhart, regisseur en activisite Asia Argento, jazzavonturier Shabaka Hutchings en hiphopproject Moor Mother nodigden onder andere indierockband The Breeders en jazzgrootheid Art Ensemble of Chicago uit voor het evenement. Ook namen voor de algemene festivalprogrammering zijn vrijgegeven, waaronder grungeband Mudhoney en reggaetonproducer Kelman Duran.

Een complete lijst met alle eerste 77 namen van de line-up zijn te vinden op de website van het festival.

Festival vol avontuurlijke muziek

Le Guess Who? is naar eigen zeggen een viering van avontuurlijke muziek in Utrecht en is gericht op genre-doorbrekende muziek uit de hele wereld. De twaalfde editie van het festival plaats van 8 t/m 11 november 2018. Meer dan 150 artiesten treden op in popzalen, theaters, kerken, oude fabriekspanden en werfkelders in Utrecht.

Festivalkaarten

Tickets zijn verkrijgbaar via de website van het vierdaagse festival. Vierdaagse passe-partouts zijn inmiddels verkrijgbaar, dagkaarten voor het festival volgen later.

Bron: Persbericht Le Guess Who?

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Festivals · Le Guess Who? Nieuws · Nieuws