Thundercat in voorjaar 2020 naar Paradiso Amsterdam

Geschreven door op 10 december 2019 om 12:15
Thundercat - Foto: FifthLegend via Flickr (CC BY 2.0)

Goed nieuws voor fans van Thundercat! De Amerikaanse multi-instrumentalist en zanger komt in april 2020 naar Paradiso Amsterdam.

Thundercat naar Parardiso

Thundercat komt naar Nederland! Op dinsdag 14 april 2020 staat de producer, zanger en virtuoze bassist op het podium van Paradiso in Amsterdam. Tijdens de show kunnen bezoekers muziek van zijn in 2017 verschenen album ‘Drunk’ verwachten, aangevuld met hits van zijn eerdere werk.

Concertkaarten

Tickets zijn vanaf vrijdag 13 december 2019 om 10:00 uur verkrijgbaar via de website van Paradiso. Uitverkocht? Kijk hier!

Veelgeprezen

Stephen Burner, zoals de man achter het soloproject echt heet, bracht op 24 februari 2017 zijn derde album ‘Drunk‘ uit. De plaat werd veelgeprezen dankzij de vindingrijke mix van seventies funk, r&b en punk met fusioninvloeden.

Maar dat Stephen muzikaal is, had hij al bewezen op zijn andere studioalbums, een EP en meerdere samenwerkingen. Wat deze plaat zo bijzonder maakt is het feit dat de zanger menselijker klinkt. “‘Drunk’ presenteert het beeld van Thundercat als persoon: eigenzinnig, politiek, attent, raar – en soms dronken“, aldus Pitchfork

Benieuwd naar de veelgeprezen plaat? Beluister het hieronder:

 

Bron: Paradiso, Pitchfork

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.