Kate Moss naakt in december

Geschreven door op 2 november 2012 om 12:12

Kate Moss gaat weer naakt! Het Amerikaanse blad Vanity Fair zet haar in het december 2012 nummer op de cover en naakt binnenin het blad.

Kate Moss kreeg in de jaren 90 veel kritiek vanwege haar (te) slanke figuur. Het model die nu bijna 40 en destijds als 16-jarige een van de gezichten van de ‘heroin chic’-look was, herkende zich totaal niet in dat magere. Zelf beweert ze nooit anorexia te hebben gehad en ook geen heroïne te hebben gebruikt. Tegenwoordig is ze nog steeds één van de meest gevraagde fotomodellen. Reden genoeg dus om haar weer als model op de cover te zetten. Zie een preview van foto’s hier!

Over haar verleden vertelt zij in het blad: “Nu zie ik meisjes van 16 en dan denk ik: het zou heel raar zijn om te vragen of ze hun kleren uit willen trekken. Maar tegen mij zeiden ze vroeger: ‘Als je het niet doet, boeken we je nooit meer’. Dus deed ik het wel.” De arts wilde haar toen valium voorschrijven, maar een goede vriendin zei haar dat niet te nemen. “Gelukkig”, zegt Kate Moss nu. “Het was gewoon angst. Niemand zorgt voor je geest. En er is een enorme druk van buitenaf om bepaalde dingen te doen.”

Kate Moss Catwalk Compilatie

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Nieuws · Roddels