Band of Horses deze zomer voor twee shows naar Nederland

Geschreven door op 27 februari 2017 om 10:42
Band of Horses (Ben Bridwell) Foto: Moses | Wikimedia Commons

Band of Horses komt deze zomer opnieuw naar Nederland! De Amerikaanse indierockband geeft op 22 en 23 augustus optredens in het Openluchttheater Caprera in Bloemendaal en het Utrechtse TivoliVredenburg.

Band of Horses in Nederland

De Amerikaanse band zal eerst nog langs Amsterdam reizen. Op 28 februari staan de mannen op het podium van Paradiso. Daarna zijn de rockers in augustus weer in Nederland te zien. Op 22 augustus geeft Band of Horses een show in de buitenlucht bij Openluchttheater Caprera in Bloemendaal. Een dag later staan ze in TivoliVredenburg in Utrecht. De shows staan in het teken van de band’s ‘Why Are You OK’ wereldtour.

Kaarten Band of Horses

Tickets voor de twee zomerse shows gaan op 3 maart in de verkoop. De kaarten zijn verkrijgbaar via de volgende verkoopkanalen:

Primair:

Kaarten

Secundair:

Kaarten

‘Why Are You OK’

In 2006 brak de Amerikaanse indierockband door met debuutsingle ‘The Funeral’. Vorig jaar bracht de band zijn vijfde album uit: ‘Why Are You OK’. De muziek van de band loopt uiteen van indierock tot folk en country.

Bron: TivoliVredenburg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.

Laatste berichten van Artiesten Nieuws (toon alles)

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.