Live review: Energiek feestje met DNCE in de Melkweg

Geschreven door op 25 april 2016 om 14:48

De band met de pophit Cake By The Ocean stond gisteravond in de Melkweg! DNCE gaf haar eerste concert in Nederland en ArtiestenNieuws was erbij.

D N C E

De nieuwe band van Joe Jonas gaat lekker. Met de track Cake By The Ocean is ze constant te horen op de radio. Gisteravond stonden ze in de The Max-zaal van de Melkweg in Amsterdam met een hele lekkere setlist.
Ze begonnen de avond met hun nummer DNCE en het dak ging er meteen af. De energie op het podium was meteen 100% aan en het was aanstekelijk. Joe en z’n bandleden maakte er een feestje van op het podium en de fans dansten en zongen vrolijk mee.

Terug naar de jaren 90

DNCE speelde niet alleen eigen songs, maar ook een stel covers. Joe zong onder andere de tonen van Hotline Bling en ook Roxanne van Sting was een hit. De band bracht ook een medley aan 90’s nummers te gehore en tijdens het nummer No Scrubs zong de zaal luidkeels mee.

Energiek feestje

De band was super energiek. Basgitarist Cole Whittle rende en sprong over het podium en trok vaak de aandacht naar zich toe. Ook Joe en JinJoo Lee zaten vol energie en hadden het duidelijk naar hun zin achter de microfoon.

Cake By The Ocean

De avond kwam veel te snel al weer op een eind. Alle nummers van hun debuutalbum SWAAY kwamen voorbij: Jinx, Pay My Rent, Toothbrush, maar ook nummers als Good Day, Naked en Body Moves. Als slotnummer speelden ze natuurlijk Cake By The Ocean en sloten daarmee de avond met een knaller af.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Als ik niet lig te slapen, luister ik naar muziek.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· ·