Hip Hop groep Naughty By Nature voor WK Breakdance naar Nederland

Geschreven door op 13 oktober 2017 om 15:26

Naughty By Nature komt naar Nederland! En niet zomaar, de mannen komen in verband met de danscompetitie ‘Red Bull BC-One World Final’ naar ons kikkerlandje.

Naughty By Nature naar Nederland

De Grammy winnende groep komt naar Nederland voor de, door Red Bull georganiseerde, danscompetitie. Op 3 november is er, onder leiding van de Amerikaanse tv- en radio-persoonlijkheid Sway, een lezing in de Westerunie.

Sway gaat met de mannen in gesprek over het nalatenschap van Naughty By Nature en alles wat de groep heeft gedaan voor de Hip Hop cultuur. De lezing op 3 november is gratis toegankelijk voor maximaal 70 personen.

WK Breakdance

Op zaterdag 4 november treden de rappers op tijdens de uitverkochte finale van het WK Breakdance dat overigens voor het eerst in Nederland georganiseerd wordt.

Naughty By Nature

Vin Rock, DJ Kay Gee en Treach, zoals de mannen heten, werden in 1986 door Queen Latifah ontdekt. Onder haar management tekende de groep bij Tommy Boy Records.

De driekoppige rapgroep produceerde hits als ‘O.P.P’, ‘Everything’s Gonna Be Alright’ en ‘Hip Hop Hooray’ welke Hip Hop hielpen vormen. In 1996 ontving de legendarische groep een Grammy voor hun vierde album, ‘Poverty’s Paradise, in de categorie ‘Best Rap Album.'”

Westerpark in de ban door Hip Hop

Van 2 tot en met 4 november staat Hip Hop in het middelpunt van  het Westerpark in Amsterdam. Er zijn lezingen, breakdance battles, workshops en kunst met als hoogtepunt op 4 november de finale van het WK Breakdance in de Amsterdamse Gashouder.

De 16 beste breakdansers ter wereld nemen het dan tegen elkaar op om er achter te komen wie er nou ècht beste is. Nederland is goed vertegenwoordigd met Menno van Gorp, die in 2014 de titel al eens won, Shane Donovan Boers en Justen Beer.

De finale van het WK is helaas compleet uitverkocht, maar niet getreurd! Het evenement is op 4 november 20:00 live te bekijken via deze link. Ook wordt het uitgezonden via Red Bull TV en RTL 5 om 21:00 uur.

Bron; Persbericht BAAS Amsterdam

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Plaats hier je reactie:

comments

Lees ook:
Alain Clark voor het eerst in Carré Amsterdam Alain Clark speelt op vrijdag 24 januari 2019, voor het eerst in zijn carrière, met eigen muziek in Carré. Op dezelfde dag brengt Clark tevens zijn ni...
Eros Ramazzotti in voorjaar 2019 Ziggo Dome Amsterdam Op 3 april 2019 staat Eros Ramazzotti in de Ziggo Dome Amsterdam. Het optreden vindt plaats naar aanleiding van zijn nieuwe album 'Vita Ce N’è'. Eros...
Jason Mraz uitverkocht: Binnen enkele minuten geen ticket meer te krijgen Flink balen voor alle Jason Mraz fans die nog geen kaartje hebben voor zijn concert in AFAS Live Amsterdam. Het concert is alweer uitverkocht.Ja...
Years & Years in 2019 naar AFAS Live Amsterdam Goed nieuws voor fans van Years & Years. De Britse synthpopact komt begin 2019 naar Nederland voor een concert in popzaal AFAS Live.Years &a...
Punch Brothers in november voor optreden naar Paradiso Noord De Amerikaanse band Punch Brothers komt naar Nederland. Het akoestische vijftal geeft in november een optreden in Paradiso Noord.  Punch Brothers naa...
The Marcus King Band treedt dit najaar op in Paradiso Noord The Marcus King Band is dit najaar in Nederland te vinden! De band rond de talentvolle 22-jarige Marcus King staat in oktober op het podium van Paradi...
Artikel Categorieën:
Artiesten · Naughty By Nature Nieuws · Nieuws · Venues

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Menu