Sheppard in december 2018 voor drie shows naar Nederland

Geschreven door op 10 september 2018 om 12:44
Sheppard - Fotocredits: Eva Rinaldi - Bron: Flickr (CC BY-SA 2.0)

De indie-pop band Sheppard komt voor drie shows naar Nederland! Op 10, 11 en 12 december 2018 spelen de Australiërs in Den Haag, Eindhoven en Amsterdam.

Sheppard komt naar Nederland

De band Sheppard komt in december 2018 voor maar liefst drie shows naar Nederland. Op maandag 10 december 2018 staan de bandleden in Paard in Den Haag. Een dag later spelen zij in Effenaar in Eindhoven. Als afsluiter spelen de Aussies op woensdag 12 december 2018 hun hits bij de Melkweg in Amsterdam.

Kaartverkoop

Tickets gaan op woensdag 12 september 2018 in de verkoop. De voorverkoop start om 10:00 uur. Voor de shows in Eindhoven en Amsterdam zijn de kaarten te verkrijgen via Ticketmaster. Kaarten voor de show in Den Haag zijn te koop via de site van Paard. Is jouw favoriete show uitverkocht? Kijk hier.

Geronimo

De Australische band brak vier jaar geleden door met de hit ‘Geronimo‘. De bekende track ‘Coming Home‘ werd afgelopen zomer gebruikt tijdens NOS Studio Sport, waardoor het veel bekendheid heeft gekregen in Nederland. Het aanstekelijke nummer is terug te vinden op hun nieuwste album ‘Watching The Sky‘. 

 

Bron: Paard, Effenaar, Melkweg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.