Graham Nash in juli 2019 naar Zuiderparktheater Den Haag

Geschreven door op 28 maart 2019 om 11:49
Graham Nash - Foto LBJ Library, publiek domein (Flickr)

Graham Nash komt naar Nederland! In de zomer van 2019 staat de zanger op het podium van het Zuiderparktheater in Den Haag.

UPDATE 24-04-2019 om 10:00 uur: Graham Nash geeft op vrijdag 26 juli 2019 een extra concert in de Stevenskerk te Nijmegen. Tickets gaan op vrijdag 26 april 2019 om 10:00 uur in de verkoop via de website van Doornroosje.

Graham Nash naar Zuiderparktheater

Graham Nash komt naar Den Haag! De legendarische singer-songwriter reist op donderdag 25 juli 2019 af naar het Zuiderparktheater, waar hij een openluchtshow geeft. Tijdens deze avond brengt Nash werk uit zijn gehele oeuvre, inclusief hits als ‘Better Days’ en ‘Ohio’ ten gehore in een intieme parksetting.

Tickets

Concertkaarten zijn verkrijgbaar vanaf vrijdag 29 maart 2019 om 10:00 uur via de website van poppodium Paard. Uitverkocht? Kijk hier.

Graham Nash

Graham Nash werd bekend als zanger van The Hollies, een door Buddy Holly beïnvloede band. Later maakte de artiest deel uit van de supergroep Crosby, Stills & Nash. voor het naamloze debuutalbum van deze groep mocht Nash een Grammy in ontvangst nemen. De inmiddels zevenenzeventigjarige muzikant ging na deze succesvolle samenwerkingen verder als soloartiest en is nog altijd aan het toeren.

Kom alvast in de stemming met een liveperformance van Graham Nash:

 

Bron: Paard, grahamnash.com

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Pien Jansen, Redacteur bij artiestennieuws.nl. Heeft een voorliefde voor het alternatieve genre en de jaren '80
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.