Simple Minds-concert in Theater Carré uitverkocht

Geschreven door op 10 november 2016 om 11:55
Simple Minds - Foto: Sven Mandel (WIkimedia Commons, CC BY-SA 4.0)

Het concert van Simple Minds in Carré is helemaal uitverkocht. De band staat 14 mei 2017 in het Amsterdamse theater voor een speciale akoestische show.

Update 8 mei: Er komen extra tickets voor de uitverkocht show van Simple Minds beschikbaar! De kaarten gaan op 8 mei om 16:00 uur in de verkoop. Het gaat om rang 2 zitplaatsen.

Simple Minds uitverkocht

Dat de band nog altijd onverminderd populair is, mag duidelijk zijn: kaarten voor de akoestische show in Carré waren binnen no-time uitverkocht.

Hoe kom ik nu nog aan kaarten?

Was je net te laat met kaarten kopen? Gelukkig zijn er nog andere manieren om nog aan kaarten te komen. Denk bijvoorbeeld aan een optreden in het België of Duitsland of een oproepje op de Facebook-pagina van het evenement.

Check ook een aantal andere verkooppunten waar tickets worden aangeboden. Simple Minds tickets zijn onder andere nog verkrijgbaar via de onderstaande ticketverkooppunten:

Primair:

Ticketmaster (uitverkocht)

Secundair:

Topticketshop (Beschikbaar)

Akoestisch album

Op vrijdag 11 november brengen de Schotten, die we o.a. kennen van hun klassieker Don’t You (Forget About Me), een nieuwe akoestische plaat uit. Dit album staat vol met stripped-down/akoestische interpretaties van hun allergrootste hits.

Deze nieuwe versies zullen volgend jaar dus ook live te horen zijn op de Acoustic Live’17 Tour van de fameuze jaren 80-band. Het concert in Koninklijk Theater Carré belooft dan ook een unieke intieme aangelegenheid te worden. Deze show mag je als grote fan eigenlijk niet missen!

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.