Patricia Kaas geeft in mei drie concerten in Utrecht, Eindhoven en Groningen

Geschreven door op 10 november 2016 om 10:31
Patricia Kaas - Fotocredits: Kapeksas (Wikimedia Commons)

De Franse zangeres Patricia Kaas geeft begin mei drie concerten in TivoliVredenburg, het Muziekgebouw en De Oosterpoort. De optredens staan in het teken van haar nieuwe album, dat morgen verschijnt. 

Patricia Kaas concert

Patricia KaasDe succesvolle zangeres staat op 3 mei 2017 in het Muziekgebouw in Eindhoven  en op 4 mei in De Oosterpoort in Groningen. Ook treedt ze op 7 mei 2017 op in de Grote Zaal van TivoliVredenburg in Utrecht. De optredens zijn onderdeel van een tournee naar aanleiding van het nieuwe, titelloze album van Patricia Kaas, dat morgen verschijnt.

Patricia Kaas kaarten

Kaarten voor de drie concerten gaan vrijdag 11 november om 10:00 uur in de voorverkoop. Tickets zijn onder andere verkrijgbaar via de volgende verkooppunten.

Primair:

TicketmasterMuziekgebouw Eindhoven

Secundair:

Topticketshop (Nu alvast reserveren)

Nieuw album

De Franse zangeres werd ontdekt door acteur Gérard Depardieu en na het verschijnen van haar eerste album Mademoiselle chante le bleus groeide Patricia Kaas uit tot een internationale superster. Op de platen die daarna verschenen laat ze een mix van rock, pop, jazz, blue en het Franse chanson horen. Op de laatste twee albums bracht ze een ode aan de nachtclubmuziek van de jaren dertig en zong ze liedjes van Edith Piaf. Haar nieuwe album heet gewoon Patricia Kaas en verschijnt aanstaande vrijdag en bevat weer gewoon nieuwe muziek.

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.