Lindsey Stirling in najaar 2019 naar 013 Tilburg

Geschreven door op 7 mei 2019 om 11:55
Lindsey Stirling - Fotocredits Gage Skidmore - Wikimedia Commons (CC BY-SA 2.0)

Lindsey Stirling treedt in oktober 2019 op in Nederland! De violiste betreedt deze maand de Main Stage van 013 te Tilburg.

Lindsey Stirling naar 013

Lindsey Stirling keert terug naar Nederland! Op donderdag 10 oktober 2019 geeft de Amerikaanse een concert op de Main Stage van de Tilburgse 013. Het publiek kan tijdens deze exclusieve show zowel eigen materiaal als covers verwachten. Het is overigens niet de eerste keer dat de artieste te gast is in het Tilburgse poppodium. Zo trad ze er in 2013, 2014 en 2017 ook op.

Concertkaarten

Tickets zijn te verkrijgen vanaf vrijdag 10 mei 2019 om 10:00 uur. De verkoop loopt via Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk hier.

Sensatie

Stirling begon haar veelzijdige carrière op YouTube. De Amerikaanse deelt al jaren covers van bekende popnummers en soundtracks op het platform. Zo maakte ze eerder een eigen versie van de muziek uit ‘Spiderman’, ‘Pokémon’, ‘Skyrim’ en ‘Dragon Age’. Ook werkte ze samen met acts als Pentatonix voor een bewerking van de track ‘Radioactive’ van Imagine Dragons. Inmiddels heeft de violiste een online fanbase opgebouwd van meer dan elf miljoen abonnees. De muzikante is daarnaast actief als danseres, performance artiest en componiste van haar eigen materiaal.

Benieuwd geworden? Beluister hier het nummer ‘Crystallize’ van Stirling:

YouTube player

 

Bronnen: 013, Twitter, YouTube

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Pien Jansen, Redacteur bij artiestennieuws.nl. Heeft een voorliefde voor het alternatieve genre en de jaren '80
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.