Stick To Your Guns in december naar Melkweg Amsterdam

Geschreven door op 4 juli 2017 om 15:24
Artiesten: Stick To Your Guns - Bron: Wikimedia - Author: Markus Felix CC-BY-SA-3.0

Hardcore punkband Stick To Your Guns komt naar Nederland! Samen met special guests Being As An Ocean en Silent Planet komen ze naar de Melkweg in Amsterdam.

Stick To Your Guns naar Melkweg

Stick To Your Guns keert terug naar de Melkweg! Op zaterdag 2 december zijn de punkrockers te bewonderen in Amsterdam. De Amerikaanse band komt niet alleen: de bands Being As An Ocean en Silent Planet reizen als special guests mee!

Tickets

De kaarten zijn per direct verkrijgbaar via de website van Ticketmaster. Geen tickets kunnen bemachtigen? Probeer het dan hier.

‘Better Ash Than Dust’

Stick To Your Guns is in 2003 opgericht. In die tijd is de line-up van de band veelvuldig veranderd. De huidige leden zijn: Jesse Barnett, Andrew Rose, George Schmitz, Chris Rawson en Josh James. In 2016 heeft de band een EP genaamd ‘Better Ash Than Dust’ uitgebracht. In april stond Stick To Your Guns nog op Paaspop. Destijds sprak Artiesten Nieuws met zanger Jesse Barnett.

Being As An Ocean heeft in totaal drie studioalbums achter haar naam staan. De plaat ‘How We Both Wondrously Perish’ stond enige tijd in de Amerikaanse Billboard 200. De band Silent Planet is in 2009 gestart met muziek maken en heeft tot op heden twee albums uitgebracht.

Bron: Melkweg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.