Five Finger Death Punch terug naar 013 met gratis concert

Geschreven door op 16 juni 2017 om 11:31
Five Finger Death Punch - Foto Adam Bielawski (Wikimedia)

Bijzonder nieuws voor Five Finger Death Punch fans! De band komt in juni terug naar poppodium 013. Ditmaal met een gratis concert. 

Five Finger Death Punch concert

Op 19 juni 2017 is het zover! Five Finger Death Punch komt terug naar 013 met een gratis concert. Reden voor het gratis optreden is de mislukte show in 013 afgelopen maandag. De bandleden maakten ruzie op het podium en staakten hun optreden vroegtijdig. Dit met een hoop woedende fans als resultaat.

Alle teleurgestelde fans krijgen nu een goedmaak-concert. Dit heeft de band in overleg met poppodium 013 en concertorganisator MOJO besloten. Zoals donderdag bekend werd gemaakt, is de zanger Ivan Moody niet aanwezig. De zanger is namelijk naar Amerika vertrokken om naar een afkickkliniek te gaan.

Concertkaarten

Kaarten voor het concert zijn helemaal gratis! Wanneer tickets verkrijgbaar zijn is op het moment van schrijven nog niet bekend.

Was je bij het concert op 12 juni aanwezig? Dan krijg je voorrang op tickets voor de nieuwe show. Je ontvangt binnenkort een mail waarin staat wanneer en hoe je aan kaarten kunt komen. Kaarten die overblijven gaan in de vrije verkoop. Er is sprake van een maximum van 1 ticket per persoon. Woon je in de buurt van Amsterdam? Dan hebben we goed nieuws want de band komt ook naar AFAS Live.

 Bron: 013.nl

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.