Gene Simmons met soloband in zomer 2018 naar poppodium 013

Geschreven door op 19 december 2017 om 10:51
Gene Simmons - Bron: Wikimedia Commons - Fotocredits: Toronto Social Review - (CC-BY-SA-2.0)

Fans van Gene Simmons opgelet! De KISS-bassist is in juli 2018 voor het eerst in Nederland te zien in poppodium 013 in Tilburg met zijn soloband.

Gene Simmons naar 013

Op donderdag 19 juli 2018 komt de KISS-bassist legende naar poppodium 013 in Tilburg. De rockmuzikant is dan voor het eerst in Nederland te aanschouwen met zijn soloband. Eerder dit jaar stond hij nog met glamrockband KISS in Rotterdam Ahoy.

Simmons heeft in het verleden genoeg solomateriaal gemaakt. Al zijn solomateriaal dat hij tijdens zijn carrière heeft voortgebracht is in 2016 op één boxset uitgebracht, genaamd ‘The Gene Simmons Vault‘.

Tickets

Tickets voor de show van de Israëlisch-Amerikaanse muzikant zijn onder andere te verkrijgen via de Website van Ticketmaster

Soloalbums

Als soloartiest heeft de frontman al eerder werk uitgebracht. In 1978 heeft hij zijn gelijknamige debuutalbum uitgebracht. Een aantal jaren later volgde zijn tweede solo project. In 2004 bracht Simmons het album ‘Asshole‘ uit. Op dit album verscheen onder meer zijn cover van de track ‘Firestarter‘.

YouTube player

 

Bronnen: 013, YouTube, Bol.com

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.